Oldtimerdag Lelystad 2009

Omdat de Oldtimerdag Lelystad al 25 jaar wordt georganiseerd, had de organisatie clubs aangeboden gebruik te maken van een (gratis) clubstand. Als LCN hebben we daar gebruik van gemaakt. Op die manier was het mogelijk de LCN onder een grote groep (oldtimer)liefhebbers meer bekendheid te geven.

Oldtimerdag Lelystad

Naast de reguliere deelname van een kleine 500 oldtimer eigenaren zijn er traditioneel vele bezoekers om al het moois te bewonderen.
In totaal maakten overigens maar 7 clubs gebruik van de (gratis) club presentatie mogelijkheid. Dat waren de Historische Automobiel Vereniging, de Amerikaanse Automobiel Club, de Club voor Klassieke BMW Automobielen, Club d'Anciennes Renault des Pays-Bas, de Dutch Singer Owners Club en de LCN.

Met de Lancia Fulvia Coupé bij de stand waren we zeer exclusief! Tussen al die 500 oldtimers was geen enkele ander Lancia te vinden! Diverse Lancia liefhebbers keken bij de stand even rond. Er zijn zelfs nog clubartikelen verkocht. Ook de eerste Nederlandse eigenaar van mijn Fulvia Coupé, wonend in Lelystad, kwam nog langs.

Met zo nu en dan een klein buitje en verder veel zon, kunnen we van een mooie en leuke dag spreken.