Lancia kappa register

k register

Na een oproep om met zoveel mogelijk Lancia’s kappa naar dit evenement te komen, stonden uiteindelijk een 14 tal Lancia ’s kappa in een lange rij opgesteld. Daarnaast kwamen via de mail nog diverse meldingen dat de betreffende eigenaar positief was over het initiatief, maar wegens vakantie niet naar de LCN Zomerdag kon komen. Met zoveel ondersteuning hebben Henk van Sijtveld en Willem Posthumus Meyjes besloten om definitief het Lancia kappa register vorm te geven. Daarmee zijn de ruim 50 eigenaren van binnen de club ruim 70 bekende Lancia ’s kappa verenigd in een register.

Lancia kappa register sticker

Als Lancia kappa Register zijn onze doelstellingen

  • Het Lancia kappa Register brengt Lancia kappa eigenaren bij elkaar en biedt hen een platform voor uitwisseling van kennis, informatie en het delen van hun passie voor dit Lancia model.
  • Het organiseren van bijeenkomsten waaronder een jaarlijkse een Lancia kappa Registerdag, een gezellige dag waar Lancia kappa eigenaren elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en gezamenlijk een toerrit rijden. Steeds wordt een bijzondere locatie of thema gekozen of bij een evenement aangesloten.
  • Het in kaart brengen van de in Nederland aanwezige Lancia kappa modellen/versies.
  • Het verzamelen en distribueren van documentatie en technische informatie.
  • Het adviseren van de eigenaren bij het onderhoud en de eventuele restauratie van hun auto.
  • Het bemiddelen bij het zoeken naar onderdelen.
  • Het via de Lancia kappa eigenaren in kaart brengen van autobedrijven en Lancia specialisten, die technische kennis van de Lancia kappa in huis hebben.

Aanmelding

Aanmelden voor het Lancia kappa Register gaat automatisch bij het aanmelden als LCN lid. De LCN ledenadministratie geeft aan het Lancia kappa Register door wie er met een Lancia kappa model lid is geworden.

Ideeën ?

Als je nog meer ideeën wilt aandragen, laat het ons dan weten.

 

 

Met Lancia kappa groeten,

Willem Posthumus Meyjes
Henk van Sijtveld


 

Binnenkort

17 augustus | Zomerdag

Op 17 Augustus wordt de Zomerdag wederom gehouden op Loon op Zand. Informatie volgt.

8 september | 16e Traditionele Betuwse Delta Meeting

DeltaMeetOp zondag 8 september 2024 is het de 16e Traditionele Betuwse Lancia Delta Meeting volgens het bekende Delta draaiboek.

Lees meer...

14-21 sept | Buitenlandreis Duitsland

BuitenlandreisHet Weserbergland is een heuvelland dat ligt in de deelstaten Nedersaksen, Noordrijn-Westfalen en Hessen. Het is genoemd naar de rivier de Wezer (in het Duits: Weser), die door dit landschap met glooiende heuvels en dalen stroomt. In veel van de oude stadscentra zijn kenmerkende vakwerkhuizen te bewonderen, en ook is het gebied rijk aan gebouwen die in de architectuur van de zogenaamde Wezerrenaissance zijn gebouwd. We zullen over stuwmeren uitkijken, kastelen bewonderen, en, niet in de laatste plaats, uitgebreid stilstaan bij de automobielhistorie en -techniek.

Lees meer...

13 oktober | Najaarsrit - Zeeland

Dit jaar zal de najaarsrit op 13 oktober plaatsvinden in Zeeland.

Informatie volgt.

23 november | Onderdelendag - Woudenberg

Dit jaar zal de onderdelendag op 23 november in het ons bekende Hotel Schimmel in Woudenberg plaatsvinden.

Informatie volgt.

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle