Lancia is terug in Nederland!

Met de onthulling van de nieuwe Lancia Ypsilon is ook ons favoriete merk weer levend in het land!

Op 7 mei hadden we als Lancia Club Nederland de exclusieve primeur om de onthulling van de nieuwe Ypsilon mee te maken. Deze feestelijkheden vonden plaats bij Stellantis dealer Broekhuis in Zwolle, die vanaf nu een prachtige hoek voor het merk Lancia ingericht heeft. Een feestelijke avond met een smakelijk Italiaans tintje! De Lancia liefhebbers ontdekten een nieuwe Ypsilon die de naam Lancia zeker mag dragen: ingetogen uiterlijk, compacte buitenafmetingen, prachtig maar rustig ingericht... Ga 'm bekijken in het echt, deze Ypsilons in de gelimiteerde Cassina editie reizen komende tijd rond en zijn te zien bijv 1 juni op de bijeenkomst van het kappa-register of het komende Italië Evenement.

2024 05 nwYp LCN

De eerste voorintekenaars hebben zich gemeld, we hopen echt dat ze op de Najaarsrit al kunnen meerijden.

2024 05 Broekhuis

Complete impressie volgt in het komende Clubjournaal...


 

Binnenkort

17 augustus | Zomerdag

Op 17 Augustus wordt de Zomerdag wederom gehouden op Loon op Zand. Informatie volgt.

8 september | 16e Traditionele Betuwse Delta Meeting

DeltaMeetOp zondag 8 september 2024 is het de 16e Traditionele Betuwse Lancia Delta Meeting volgens het bekende Delta draaiboek.

Lees meer...

14-21 sept | Buitenlandreis Duitsland

BuitenlandreisHet Weserbergland is een heuvelland dat ligt in de deelstaten Nedersaksen, Noordrijn-Westfalen en Hessen. Het is genoemd naar de rivier de Wezer (in het Duits: Weser), die door dit landschap met glooiende heuvels en dalen stroomt. In veel van de oude stadscentra zijn kenmerkende vakwerkhuizen te bewonderen, en ook is het gebied rijk aan gebouwen die in de architectuur van de zogenaamde Wezerrenaissance zijn gebouwd. We zullen over stuwmeren uitkijken, kastelen bewonderen, en, niet in de laatste plaats, uitgebreid stilstaan bij de automobielhistorie en -techniek.

Lees meer...

13 oktober | Najaarsrit - Zeeland

Dit jaar zal de najaarsrit op 13 oktober plaatsvinden in Zeeland.

Informatie volgt.

23 november | Onderdelendag - Woudenberg

Dit jaar zal de onderdelendag op 23 november in het ons bekende Hotel Schimmel in Woudenberg plaatsvinden.

Informatie volgt.

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle