Ypsilon onthulling bij Nefkens H&H in De Meern

2024 Yp onthult Nefkens

Na de onthulling van de Lancia Ypsilon op 7 mei voor de pers en Lancia liefhebbers bij dealer Broekhuis in Zwolle volgen andere dealers nu ook met het onthullen van de nieuwste Lancia. Zo werd op vrijdag 7 juni de Ypsilon onthuld bij Lancia dealer Nefkens / H&H in De Meern bij Utrecht. Deze dealer had klanten en belangstellenden uitgenodigd voor een feestelijke onthulling voor niet alleen de Lancia Ypsilon maar ook voor de Alfa Romeo Junior. Velen hadden op die uitnodiging gereageerd. De dealer had ook een Lancia Delta Integrale in de showroom geplaatst. Kon je mooi de verschillen zien tussen de Lancia styling uit de jaren ’80 en’90 en die van vandaag.

2024 Yp onthult Nefkens Delta


 

Binnenkort

17 augustus | Zomerdag

Zomerdag2Op zaterdag 17 augustus zijn alle leden van Lancia Club Nederland en de Autobianchi Club Nederland vanaf 13:00 van harte welkom voor de jaarlijkse Zomerdag. Extra reden om te komen: speciaal voor ons zal er die middag een gloednieuwe Lancia Ypsilon aanwezig zijn!! Op het terrein van de Scouting Pastoor Simons groep is voldoende ruimte voor alle Lancia’s, Autobianchi’s, picknickstoelen, -tafels en parasols. De dag is vooral een gezellig samenzijn.

Lees meer...

8 september | 16e Traditionele Betuwse Delta Meeting

DeltaMeetOp zondag 8 september 2024 is het de 16e Traditionele Betuwse Lancia Delta Meeting volgens het bekende Delta draaiboek.

Lees meer...

14-21 sept | Buitenlandreis Duitsland

BuitenlandreisVOL, inschrijvingen komen op de wachtlijst

Het Weserbergland is een heuvelland dat ligt in de deelstaten Nedersaksen, Noordrijn-Westfalen en Hessen. Het is genoemd naar de rivier de Wezer (in het Duits: Weser), die door dit landschap met glooiende heuvels en dalen stroomt. In veel van de oude stadscentra zijn kenmerkende vakwerkhuizen te bewonderen, en ook is het gebied rijk aan gebouwen die in de architectuur van de zogenaamde Wezerrenaissance zijn gebouwd. We zullen over stuwmeren uitkijken, kastelen bewonderen, en, niet in de laatste plaats, uitgebreid stilstaan bij de automobielhistorie en -techniek.

Lees meer...

13 oktober | Najaarsrit - Zeeland

Dit jaar zal de najaarsrit op 13 oktober plaatsvinden in Zeeland.

Informatie volgt.

23 november | Onderdelendag - Woudenberg

Dit jaar zal de onderdelendag op 23 november in het ons bekende Hotel Schimmel in Woudenberg plaatsvinden.

Informatie volgt.

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle