Vernasca Silver Flag 2011

Foto's en tekst Jurriaan van Neck

Wij waren onlangs weer aanwezig bij een fantastisch evenement waar we ieder jaar naar toe gaan: de Vernasca Silver Flag in Italie (waar anders..).
Fulvia prototipa

De Lancia Flaminia Zagato van Marcello MastroianniEen heuvelklim van ongeveer 9 km waar enkel historische rensport auto's aan deelnemen, ongeveer 250 stuks. Ieder jaar een ander thema en deze keer was dat Ferrari.

Speciaal deze keer waren er erg veel zeer fraaie en echt bijzondere auto's aanwezig. Namen als Osca, Bizzarini, Abarth en Serenissima zijn dingen die je niet vaak ziet.

Natuurlijk waren er de nodige Fulvia's en Flaminia's maar leuk om te zien waren een Fulvia Prototipo en de originele Flaminia Zagato van Marcello Mastroianni.

Meer foto's op http://www.abload.de/gallery.php?key=cJyldMB6

Binnenkort

28 aug | FFF Dag in combinatie met Concours d' Élégance Soestdijk

FFFdag

Dit jaar weer een FFF dag, grotendeels in en rond de paleistuin van Soestdijk. Rond het paleis staan de fraaiste modellen van een veelheid aan merken opgesteld, waaronder "onze" deelnemende Flaminia's, glimmend gepoetst voor het concours. We verwachten enkele Flaminia Touring Convertibles, een Flaminia Coupé en de zeldzame Flaminia's Sport Zagato en Supersport Zagato!

Lees meer...

11 sept | 14e Traditionele Delta Pannenkoekmeeting

DeltadagIn 2020 waren wij een van de weinigen die onze jaarlijkse Squadra Chivasso Lancia Deltadag konden laten doorgaan. In 2021 heb ik het evenement vanwege het Covid-19 virus geannuleerd vanwege de gezondheids- en financiële risico's die op dat moment aan de orde waren.

Ik hoop jullie allen nu op 11 september 2022 te mogen begroeten !
Lees meer...

25 sept - 1 okt | Buitenlandreis naar Bretagne!

buitenlandreisBretagne: een eigenzinnig stukje Frankrijk. Ver weg, en toch dichtbij. De regio Bretagne vormt letterlijk een uithoek van Frankrijk, en daarom zullen velen van u er nog nooit geweest zijn. Toch is onze verblijfslocatie aan de Bretonse zuidkust in beginsel binnen een dag rijden te bereiken. De zuidkust van het schiereiland kent een vriendelijk klimaat. Er is heel veel te zien en te beleven in deze regio! Bretagne staat voor: oude dorpen en steden, prehistorische menhirs, een prachtige kustlijn met stranden en soms ook woeste rotsformaties, bossen, kastelen, en – niet onbelangrijk – een van de mooiste en grootste automusea ter wereld!

Dit alles gaan we aan de hand van vijf prachtige en gevarieerde ritten verkennen.

Lees meer...

23 okt | Najaarsrit

  • NajaarsritStartplaats Meppel met routes door Drenthe en de Kop van Overijssel
  • Informatie volgt

 

 

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle