Leden login

Vraag en aanbod

Lid worden

Voor wie is de Lancia Club?

Rijdt u Lancia en bent u geinteresseerd in het merk? Word dan lid van de Lancia Club Nederland, kortweg LCN. De LCN is in 1973 opgericht en heeft rond de 600 leden die een passie hebben  voor het merk Lancia en deze met anderen kunnen delen. Dat geldt niet alleen voor bezitters van een klassieke Lancia, maar evenzeer voor degenen die in een Lancia van een recent bouwjaar rijden. En ook voor belangstellenden, die er over denken ooit een Lancia aan te schaffen.

Wat heeft het lidmaatschap te bieden?

Verspreid over het jaar worden tal van bijeenkomsten en evenementen georganiseerd, zoals toerritten, technische informatiebijeenkomsten,  circuitdagen, onderdelenbeurzen, en incidenteel een meerdaagse buitenlandse reis. Wat deze clubactiviteiten zoal inhouden ziet u elders op deze site.

Wanneer u een klassieke Lancia bezit, biedt de LCN u de mogelijkheid om specialisten binnen de club te raadplegen voor het oplossen van technische problemen of zoeken naar zeldzame onderdelen.

Alle leden ontvangen twee maal per jaar het fraai uitgevoerde Lancia Club Journaal. Daarnaast verschijnt vier keer per jaar onze digitale nieuwsbrief 'Elefantino' met al het actuele nieuws over Lancia en de clubevenementen. En uiteraard speelt ook de website een belangrijke rol in de communicatie met de leden.

Op LCN-bijeenkomsten wordt natuurlijk veel over Lancia's gesproken, maar daarnaast zijn ook de normale onderlinge contacten belangrijk. Vaak blijkt dat leden of hun partners interesses delen die op een geheel ander vlak liggen, waardoor een bezoek aan de evenementen een extra dimensie krijgt. Dit maakt dat de Lancia Club meer is dan alleen een autoclub.  Ongetwijfeld zullen zowel u als uw Lancia veel plezier van het lidmaatschap hebben!

Lid worden

Het lidmaatschap kan online worden aangevraagd door een email te versturen naar de secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 45 per jaar, waarbij voor nieuwe leden een eenmalig inschrijfgeld van toepassing is van € 15. Indien u na 1 juli lid wordt, bent u € 22,50 aan contributie verschuldigd, plus het eenmalige inschrijfgeld. Partners en minderjarige kinderen van leden kunnen gezinslid worden; de kosten voor het gezinslidmaatschap bedragen € 15 per jaar (geen inschrijfgeld). Gezinsleden zijn volwaardig lid, maar ontvangen geen gedrukte clubbladen (dus wel de electronische Elefantino).

Einde lidmaatschap

Bij opzegging van het lidmaatschap dient een opzegtermijn van een maand in acht te worden genomen. De contributie blijft verschuldigd over het hele jaar waarin het lidmaatschap eindigt. Dat betekent dat bij opzeggingen die na 1 december binnenkomen ook de contributie voor het daaropvolgende jaar verschuldigd is. Uiteraard wordt de incassomachtiging stopgezet bij het einde van het lidmaatschap.

Vragen?

Voor alle administratieve zaken m.b.t. het lidmaatschap (aanmelding, contributiebetaling, (adres)wijziging, en opzegging) en inhoudelijk zaken betreffende het lidmaatschap kunt u zich wenden tot de secretaris, Yvonne Bosman.

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle