Leden login

Vraag en aanbod

Ypsilon, de recordbreker

Yp lijn

Qua verkopen trekt de Lancia Ypsilon nu een prachtige eindsprint naar de finish van haar 13 jarige (!) loopbaan...

In het eerste kwartaal van 2024 bevestigde de Ypsilon z'n reputatie: een records-brekende mode-stadsauto, waarvan er zelfs nog 16,4% meer verkocht werden dan in hetzelfde kwartaal in 2023. In maart was de Lancia Ypsilon met 4.845 exemplaren de tweede bestverkochte auto in zijn segment en de derde bestverkochte auto op de hele Italiaanse markt! De Ypsilon is bovendien op dit moment de bestverkochte hybride auto in zijn segment!

We zijn erg trots om opnieuw getuige te zijn van de passie en liefde rondom de Lancia Ypsilon, een auto die altijd een leidende rol heeft gespeeld op de markt, dankzij zijn unieke stijl, zachte en golvende lijnen en typisch Italiaans design, gecombineerd met connectiviteit en efficiëntie en stijl. De cijfers voor het eerste kwartaal van 2024 bevestigen een glorieuze verkoopgeschiedenis en geven ons de kans om op de best mogelijke manier een model te vieren dat de geschiedenis van het stadsautosegment in Italië heeft geschreven”, aldus Luca Napolitano, CEO van Lancia.

Kortom: de Lancia Ypsilon doet het op de Italiaanse markt nog steeds zeer goed. Citaat van Lancia: de auto heeft de wegen van Italië verfraaid en heeft in de eerste maanden van dit jaar werkelijk een leidende rol gespeeld, waardoor buitengewone cijfers voor het merk werden behaald.

Prachtige cijfers om het model te bekronen, gezien het aanstaande einde van de productie: de huidige versie van Lancia Ypsilon zal nog maar een paar maanden op de Italiaanse markt verkrijgbaar zijn en zal dan het stokje doorgeven aan de Nieuwe Lancia Ypsilon. 
(bron: Lancia persbericht 9 april 2024)


LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle