Leden login

Vraag en aanbod

18-26 sept | Buitenlandreis

BuitenlandreisFlink wat plekken in Europa hebben inmiddels een bestemming voor de jaarlijkse buitenlandreis van de Lancia Club Nederland gevormd, maar in Oostenrijk waren we tot nu toe nog niet. Daar komt met deze reis verandering in. De rode (toepasselijker zou zijn: blauwe) draad in het programma wordt gevormd door de rivier de Donau. Die stroomt van west naar oost door de twee noordelijkste provincies van het land: Ober- en Niederösterreich. Aan weerszijden van de rivier ontvouwt zich een prachtig groen heuvellandschap waarin tal van oude stadjes, burchten, paleizen, uitzichtpunten, en barokkerken verstopt liggen.

Beter onderhouden wegen dan die in Oostenrijk zijn nauwelijks voor te stellen: glad, strak asfalt, bovendien verkeersdrempelvrij! Kortom: er is gezorgd voor schitterende routes die leiden over verkeersarme wegen waarover tòch goed op te schieten valt, met onderweg voldoende gelegenheid om uit te stappen en wat bezienswaardigheden te bewonderen.

En in de namiddag- en avonduren wordt er in de twee fraaie hotels die we achtereenvolgens voor u geselecteerd hebben goed gezorgd voor uw eten, drinken, en comfort. Dit alles terwijl de Lancia’s dan op een gereserveerde, veilige parkeerplaats van het hotel overnachten.

 

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle