Leden login

Vraag en aanbod

6 juni | Viva Italia Zandvoort

VivaItaliaVoor wie van Italiaanse auto’s houdt wordt de 2022 editie van Viva Italia op Circuit Zandvoort weer het evenement bij uitstek! Of het nu de showpaddock met diverse clubstands is, alle activiteiten op het circuit of de vele supercars, voor elk is er wat wils. De Lancia Club Nederland is net als andere jaren weer aanwezig op de clubpaddock, waar wij onze leden en geïnteresseerden kunnen ontvangen met koffie, thee of frisdrank.

Zoals altijd is er de mogelijkheid om door middel van gratis paddock kaarten je Lancia rondom de clubstand te parkeren.

Liefhebbers kunnen deelnemen aan het voor LCN ingeplande parade op het circuit. In dit showblok heeft u de mogelijkheid om met uw auto de een aantal rondes op het circuit te rijden. Nadruk ligt op show en niet op speed! (Bij deelname is het geven van een vrijwaringsverklaring verplicht, ons showblok is in combinatie met andere club).

Inschrijven

Leden van de LCN kunnen een gratis toegangskaart tot de paddock voor hun Lancia en de kortingscode op de toegangsprijs aanvragen door eerst aan te melden bij de LCN Evenementenregistratie.

Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met benodigde info. Met de kortingcode zijn de tickets zijn daarna te bestellen via de site van Viva Italia.

Aanmelden kan tot en met 28 mei.

 

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle