Leden login

Vraag en aanbod

28 aug | FFF Dag in combinatie met Concours d' Élégance Soestdijk

FFFdagDe FFF Registerdag hadden we de afgelopen twee jaar graag willen organiseren. Maar door alle Covid-19 maatregelen is daar niets van terecht gekomen. Gelukkig kunnen we die periode met allerlei beperkende maatregelen nu achter ons laten.

Programma

  • De dag zal ’s morgens beginnen bij het vliegveld Hilversum, waar je, hopelijk op het terras, onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers, kan bijpraten met mede LCN leden.
  • Vervolgens wordt gestart voor een toerrit door regio's als 't Sticht en 't Gooi.
  • Rond het lunchuur arriveren we bij paleis Soestdijk, waar op de Classic Parking een parkeerplaats voor alle FFF’s is gereserveerd.
  • Daarna volgt lunch en bezoek aan het Concours d ‘ Élégance op basis van "ieder voor zich".
    Op het Concours wordt door de concours organisatie overigens ook nog de 65e verjaardag van de Lancia Flaminia gevierd. Diverse Flaminia modellen zullen te zien zijn op het gras van de paleistuin.

Ook andere Lancia modellen zijn welkom

Heb je geen FFF model, dan kan je je ook inschrijven. Voorwaarde is wel dat je Lancia is gebouwd voor 1978. Dus blauwe kentekenplaten heeft ! Alleen dan mag je namelijk op de Classic Parking parkeren.
Heb je een jongere Lancia, dan kan je je ook aanmelden en entreekaarten bestellen. Een parkeerkaart voor de algemene parking kan je bestellen via deze link: https://concourselegance.com/nl/tickets/ 

Kosten en aanmelding

  • Entreekaart voor het Concours d’ Élégance: € 22,50 (i.p.v. € 27,50 aan de kassa) per persoon.
  • Parkeerkaart voor de Classic Parking: € 10,- (i.p.v. € 12,50) per auto (bouwjaar voor 1/1/1978).

De LCN levert een bijdrage om deze FFF Registerdag mogelijk te maken. Om overige organisatiekosten voor deze dag te dekken, vragen we je een bijdrage van € 10,- per auto (o.a. drukwerk en rallybord). Die bijdrage kan je bij de start betalen.

Aanmelden en kaarten voor entree van het Concours en de Classic Parking bestellen kan tot uiterlijk 14 augustus a.s. of tot moment dat er 40 Lancia equipes zijn aangemeld. Vol=Vol !

Aanmelden kan je door het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden.

We hopen je graag te zien op 28 augustus!

Met hartelijke Lancia groeten van het FFF Register team,

Marguerite Ruys, Joop van Veldhuizen, Hans Schoonbeek, Willem Posthumus Meyjes

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle