Leden login

Vraag en aanbod

25 sept - 1 okt | Buitenlandreis naar Bretagne!

buitenlandreisBretagne: een eigenzinnig stukje Frankrijk. Ver weg, en toch dichtbij. De regio Bretagne vormt letterlijk een uithoek van Frankrijk, en daarom zullen velen van u er nog nooit geweest zijn. Toch is onze verblijfslocatie aan de Bretonse zuidkust in beginsel binnen een dag rijden te bereiken. De zuidkust van het schiereiland kent een vriendelijk klimaat. Er is heel veel te zien en te beleven in deze regio! Bretagne staat voor: oude dorpen en steden, prehistorische menhirs, een prachtige kustlijn met stranden en soms ook woeste rotsformaties, bossen, kastelen, en – niet onbelangrijk – een van de mooiste en grootste automusea ter wereld!

Dit alles gaan we aan de hand van vijf prachtige en gevarieerde ritten verkennen.

Accommodatie

We verblijven in Les Portes de l’Océan, een aan het strand van de Bretonse zuidkust gelegen vakantieresort. Ditmaal geen hotel dus, maar een park met veel groen, waarin clusters appartementen zijn gelegen. Vrijwel al deze appartementen beschikken over twee etages: zowel op de begane grond als op de verdieping een slaapkamer; de badkamer en een apart toilet bevinden zich op de gang. Deelnemers die niet met een levenspartner reizen, maar met een broer, zus, vriend, of vriendin kunnen derhalve ieder over voldoende privacy beschikken, en hoeven niet voor de dure optie van een eenpersoonsstudio te kiezen.
Vanuit de appartementen is in een paar stappen een centraal gelegen gebouw bereikbaar, waarin zich twee restaurantzalen en een forse barruimte bevinden. Op een aantal avonden zullen we van de buffetformule gebruikmaken, op andere krijgen wij een uitgeserveerd menu.

Achter het afsluitbare toegangshek van het park bevindt zich een grote parkeerplaats, waarvan een apart deel voor onze Lancia’s gereserveerd zal zijn.

Bij het complex behoort een groot, verwarmd, buitenzwembad. Op gemakkelijke loopafstand, aan de andere kant van een lage duinenrij, ligt het strand. De cafés, restaurants, en winkeltjes van de kleine badplaats Guidel-Plages zijn in een paar minuten te voet te bereiken.

Om kort te gaan: het is weer eens wat anders, een iets ander accommodatieconcept dan u van eerdere clubreizen gewend bent. Alle faciliteiten waarover we tijdens een dergelijk LCN-evenement graag beschikken zijn voorhanden. Luxueus is de accommodatie niet, wel gewoon degelijk en goed.

Kosten

De kosten van het arrangement bedragen € 475,00 per persoon.
Het arrangement omvat vijf overnachtingen basis van half-pension (inclusief ontbijt, diner, en wijn/water aan tafel tijdens het diner), op basis van verblijf met twee personen in een appartement.

Aanmelden

Aanmelden kon tot 31 mei 2022.

Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst van uw voorschotbetaling; mocht het aantal aanmeldingen zo groot zijn dat onvoldoende capaciteit beschikbaar is zullen we een wachtlijst moeten hanteren.

Omdat de LCN tijdig reserveringen moet maken vragen wij u bij het aanmelden een voorschotbedrag van € 200,00 per persoon (of het totale bedrag) over te maken op rekeningnummer NL58 INGB 0000 0247 78 t.n.v. Lancia Club Nederland onder vermelding van “clubreis Bretagne” en uw lidnummer. Het totale bedrag voor deelname dient uiterlijk op 1 augustus 2022 te zijn voldaan.

Aandachtspunten

U bent als deelnemer zelf verantwoordelijk voor het voldoen aan de ten tijde van de reis geldende formaliteiten met betrekking tot COVID-19 (vaccinatiepas, PCR-test, e.d.)

Bij een onverhoopte situatie die maakt dat u uw deelname moet annuleren kunt u zich door een (door uzelf te benaderen) ander lid laten vervangen. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is op te vragen wie er op de wachtlijst staat.

 

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle