Leden login

Vraag en aanbod

15-17 sept 2023 | Cento Miglia d’Olanda

CMO2023 transp190De Lancia Club Nederland is opgericht in 1973 en dat betekent dat wij volgend jaar 50 jaar bestaan! Een bijzondere mijlpaal en daarom maken wij er als LCN in 2023 een groots jaar van; met als één van de hoogtepunten de "Cento Miglia d’Olanda (CMO)".

Elke vijf jaar, wanneer wij als LCN een lustrum vieren, staat de CMO op de agenda; een groots opgezet weekend waaraan meer dan 70 Lancia’s gaan deelnemen van zowel de LCN als diverse internationale clubs.

Als LCN nodigen wij alle leden met hun Lancia, van oldtimer tot de meest recente Ypsilon, van harte uit voor het CMO 2023, welke plaats zal vinden van vrijdag 15 tot en met zondag 17 september 2023. Reserveer dit weekend alvast in uw agenda.

Het is een goede traditie dat de Lancia Club Nederland bij jubileumvieringen ook de Lancia clubs uit andere landen uitnodigt. Zeker nu Lancia als merk weer terug zal keren op de markt is het belangrijk dat wij de contacten en de samenwerking tussen de clubs in de diverse landen handhaven en waar mogelijk versterken.

2023CMOvoorpret

Wij kijken hoopvol uit naar de nieuwe modellen die de komende jaren zullen komen, maar wij vieren ook de rijke historie van het merk Lancia. In het belang van het erfgoed van ons geliefde merk blijven wij ons sterk maken voor saamhorigheid tussen de Europese clubs, door onder meer het combineren van toekomstige evenementen. Daarom willen wij graag met de Cento Miglia d’Olanda de internationale banden aanhalen!

In de afgelopen 50 jaar hebben wij op veel locaties in het land evenementen georganiseerd. Ditmaal, in 2023, willen wij graag de aandacht vestigen op het rivierengebied en het oostelijk gedeelte van Nederland. Door middel van mooie en afwisselende ritten en een gevarieerd programma laten wij u graag kennismaken met dit gebied.

De avonden zullen gevuld zijn met een diner en gezellig samenzijn in de bar. Naar keuze kan er zowel met overnachting als zonder overnachting op de zaterdag deelgenomen worden aan het evenement.

Het Team CMO 2023 is vol enthousiasme begonnen om een succesvol evenement samen te stellen en kijkt er naar uit u in 2023 op de “Cento Miglia d’Olanda” te verwelkomen!

Noteer dus 15 t/m 17 september 2023 in uw agenda, deze data staan al vast. U kunt zich nog niet inschrijven.

Dat kan na de definitieve uitnodiging die begin 2023 verstuurd zal worden. Voor eventuele vragen kan er contact worden opgenomen met het Team CMO 2023 (Wietse Burger) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Programma

Aan het volledige programma wordt nog gewerkt. In hoofdlijnen is het programma (onder voorbehoud) hieronder opgenomen:

Vrijdag 15 september 2023

15:00u aankomst hotel;
17:00u welkom en aperitief; met aansluitend diner.

Zaterdag 16 september 2023

7:30u ontbijt (vanaf);
9:00u ontvangst leden zonder overnachting (met koffie en lekkernij);
9:45u briefing en start rit;
10:30u bezoek Metropole Druten en aansluitend lunch;
18:30u diner.

Zondag 17 september 2023

7:30u ontbijt (vanaf);
9:45u briefing en start rit;
13:00u lunch en einde programma.
Optioneel is overnachten t/m maandag 18 september mogelijk

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle