Leden login

Vraag en aanbod

Nieuwjaarsbijeenkomst 2023

NwJaarec1

VanenburgDe Nieuwjaarsreceptie en start van ons jubileumjaar vond plaats op Kasteel de Vanenburg... fijn om elkaar weer te ontmoeten en dan nog op zo'n stijlvolle plek. De grote opkomst geeft al aan dat we zin hebben in alle activiteiten rond het jubileum. Voorzitter Robin Nieboer verwelkomde ons en sprak de nieuwjaarswensen uit namens het Bestuur. Wietse Burger presenteerde het overzicht van de evenementen... het wordt dit jaar in ieder geval een welgevulde agenda met natuurlijk onze Cento Miglia d'Olanda in september als hoogtepunt. En een bijzondere clubreis naar Turijn...

 

DSC06342 stitch corr

Als dank voor zijn jarenlange verdiensten voor de club, ontving Wouter Rombach dit keer de Martin Poort Trofee. Met name de clubreizen zijn de laatste jaren bij hem in goede handen georganiseerd.

Voor 2023 is er een nieuwe club polo, die bij Yvonne bewonderd kon worden, het eerste artikel met het jubileum logo. Er zullen nog verscheidene collector items uitkomen dit jaar, houdt het in de gaten!

nwJ WOWWim Oude Weernink nam ons mee in een, voor het eerste in lange tijd, hoopvol beeld van de Lancia toekomst. De presentaties in de afgelopen maanden geven een beeld van de vormgeving die nu vast staat voor de nieuwe Lancia ontwikkelingen. Zowel het nieuwe logo als het vloeiende -zij het abstracte- model gaan het houvast vormen voor de aanstaande modellen, met volgend jaar als eerste de Ypsilon vervanger. Wim ziet nu met een groot vertrouwen de komende jaren tegemoed, de intenties in Turijn passen in wat je als Lancia liefhebber zou mogen verwachten. Er is veel focus op de rijke historie van het merk.

 

Hiermee verblijd konden we beginnen aan het informale gedeelte van de bijeenkomst, samen plannen maken voor de leuke aanstaande evenementen en het wel en wee van onze Lancia's delen.

Voor de liefhebber was er nog een stijlvol verrassingsdiner en overnachting. Een prachtige plek om het jubleumjaar te beginnen!

 

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle