Viva Italia! Assen 2003

AssenDat het een goed bezochte "Viva Italia Lancia-dag" zou gaan worden, dat werd gezien het aantal van 108 inschrijvingen wel duidelijk. Bovendien was het nu eens niet koud en bewolkt,  neen, het zonnetje zorgde zelfs voor een zeer aangename temperatuur.

Hoewel van de 108 inschrijvingen op het laatste moment nog een aantal deelnemers moest afzeggen, heb ik uiteindelijk niet minder dan 109 Lancia's geturfd op onze Lancia-parkeerplaats. Zo verschenen er méér Fulvia's en Beta's dan aangemeld, waaronder nog twee Montecarlo Spiders, terwijl we later op de dag nog bezoek kregen van een Thesis (de enige!).

AssenVerder bleken er  elders op de paddock ook nog een aantal meer dan nette Lancia's te staan. Maar ja, onze ruimte was al dermate goed bezet, dat ik alle overige Lancia's (voornamelijk van niet-leden)  niet bij ons heb laten parkeren. Anders hadden wij zelf een in- en uitrij probleem gecreëerd.

AssenViva Italia Assen 2003 is hiermee voor onze club uitgegroeid tot de grootste Lancia-bijeenkomst in onze clubhistorie. Hier hebben jullie allemaal dus een bijdrage aan geleverd en mocht er volgend jaar op 2e Pinksterdag weer een Viva Italia Assen komen dan zal ik dat graag opnieuw organiseren. In dat geval reken ik ook zeker weer op jullie komst want records zijn er om te breken.

 

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle