Nieuwjaarsreceptie 2006

Kasteel HoekelumDe festiviteiten rond het Lancia Eeuwfeest ('Centenario') zijn op 14 januari in Nederland van start gegaan met een gezellige Nieuwjaarsreceptie, gehouden in Kasteel Hoekelum te Bennekom. Een feestelijke locatie, die mede dankzij het mooie winterweer door zeer veel leden werd bezocht.

Ook voor het aansluitende diner was bijzonder veel belangstelling, net als voor de mogelijkheid om in Hoekelum te overnachten.

In zijn toespraak gaf voorzitter Joop van Veldhuizen alvast een vooruitblik op alle evenementen die ons dit jaar te wachten staan. Verder sprak hij zijn tevredenheid uit over het feit dat de LCN écht bij de leden leeft en niet – zoals de meeste autoclubs – met een teruglopend ledental heeft te kampen.

Dit jaar werd de Jaarbeker toegekend aan Dik en Ieke Boosman. Beiden zijn vanaf de oprichting actief voor de Lancia Club. Dik behoort zelfs tot de kleine groep Lancia-enthousiasten die in 1973 de LCN heeft opgericht. Sindsdien heeft Dik zich ononderbroken voor onze club ingezet: als bestuurslid, als interim-voorzitter, als redacteur, als clubtaxateur en als adviseur. Momenteel draagt Dik zorg voor het verschijnen van de Elefantino en doet hij met Henk van Sijtveld de redactie van het Club Journaal. Als officiële clubadviseur geeft hij daarnaast ondersteuning aan het bestuur. Ieke heeft jarenlang het secretariaat voor haar rekening genomen en is nog steeds zeer nauw betrokken bij het wel en wee van de club: of het nu gaat om het verzendklaar maken van de Elefantino of de eindredactie van het Journaal. Eigenlijk is het verwonderlijk dat de Boosmannen de beker al niet veel eerder hebben gekregen. Maar dat zal wel met hun grote bescheidenheid te maken hebben.

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle