FFF dag 2007 | Keientrekkersrally

De FFF dag van 2007 was weer een bijzondere...

FFFdag

FFFdagDe Keientrekkersrally startte en eindigde op prachtige oude stadspleinen. Geïnspireerd door de in oldtimertijdschriften afgedrukte fraaie ansichtkaarten uit de jaren vijftig met marktpleinen in steden vol met geparkeerde auto's. Inmiddels onze klassiekers... Omdat je tegenwoordig zulke foto's niet meer kunt maken had het FFF team een uitdaging. Niet omdat die klassiekers er niet meer zijn maar omdat de marktpleinen tegenwoordig tot voetgangersgebied zijn bestempeld. Dus verboden voor auto's.

Dáár hebben ze op zondag 10 juni verandering in gebracht!

FFFdagVanaf 10 uur werden wij met Lancia middenin het verkeersvrije oude stadscentrum van Amersfoort  ontvangen. Natuurlijk bij een Italiaans restaurant voor de koffie met gebak.

Na een uurtje tijd om die mooie foto's te maken, vertrokken we uvoor een mooie toertocht.

Eindpunt was 's Hertogenbosch, waar we de Lancia midden op de eveneens verkeersvrije Markt konden neerzetten en weer de nodige foto's maken.

Daar konden we dan op eigen gelegenheid de fraaie binnenstad van Den Bosch verkennen en genieten van een verrassende vaartocht over de Binnen Dieze, een kanalensysteem dat deels door, maar deels ook onder de stad doorloopt.

FFFdag

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle