Voorjaarstreffen 2007

Vanuit het van de Valk hotel in Emmen vond op 28 en 29 april het voorjaarsevenement plaats.

Start Voorjaarstreffen

Voorjaarstreffen bij Martin WillemsOnder het genot van een drankje zagen we zaterdag op een zonovergoten terras alle deelnemers bij het hotel aankomen. Toen iedereen binnen was konden we genieten van een dinerbuffet.

Na het buffet werden we met de bus naar Martin Willems vervoerd, die de leden van de club een feestje aanbood ter gelegenheid van het vijftenjarig bestaan van zijn bedrijf.

Altijd een plezier om de uitgebreide collectie van Martin van dichtbij te zien. Voor live muziek had hij zelfs gezorgd, waardoor het een bijzonder gezellige avond werd. 

Zondag gingen we met een korte rit naar het Veenpark in Barger-Compascuum, waar ieder naar eigen keuze het park kon bezichtigen.

Vervolgens reden we weer een kort ritje naar Martin Willems om de 'open dag' van zijn bedrijf mee te maken. De hele straat stond vol met de mooiste Italiaanse auto's. We konden zelfs meerijden in een demonstratieritje met zijn Kappa.

Voorjaarsrit Martin Willemse 15 jaarVan hieruit vertrokken we voor een mooie rit door Drenthe, een stukje Duitsland en Salland. Het weekend werd afgesloten met een diner aan de voet van de Holterberg.

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle