Nieuwjaarsreceptie 2008

Op zaterdag 19 januari vond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats, dit keer in Hotel “Nol in ’t Bosch” in Wageningen. Het Hotel ligt idyllisch verscholen in een prachtig stuk natuur nabij Wageningen. Naamgever is Boswachter Nol Gerritsen die in 1836 de grondlegger van de toenmalige uitspanning was.

Hoewel het weer niet uitnodigend was om de deur uit te gaan, was het prima geschikt om op deze feestelijke locatie een toast uit te brengen op elkaar en op Lancia, in het jaar dat de Lancia Club Nederland haar 35-jarig bestaan zal vieren.

Nieuwjaarsreceptie

Uitreiking jaarbeker aan Kack MollAansluitend op zijn nieuwjaarstoespraak reikte onze voorzitter Joop van Veldhuizen de Jaarbeker uit aan Jack Moll voor zijn verdiensten afgelopen jaar.

Tenslotte wilde Wim Oude Weernink ons de Lancia nieuwtjes, die hij onlangs persoonlijk van Lancia-baas Olivier François had vernomen, niet onthouden. Het is maar een paar maandjes voordat de nieuwe middenklasser arriveert en het is de vraag of deze dan Delta zal gaan heten! Andere nieuwtjes waren nog niet voor publicatie maar de recent uitgelekte Ypsilon en iets "opens"  zal niemand verrassen. En Wim lichte zo wat meer sluiers op voor de aanwezigen.

 

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle