Zomerevenement 2019

Verslag & foto's: Arian van Beusekom

Zomerdag1

Ondanks een zeer winderige dag -het KNMI had zelfs stormwaarschuwingen voor de westkust afgegeven- kunnen we het Zomerevenement ook dit jaar weer een zeer geslaagde dag dag noemen. Met een opnieuw gevarieerde Lancia opkomst.

Ook de Autobianchi Club Nederland was gezellig met een aantal auto's aanwezig.

Zomerdag2

Soms moesten wij wel met 10 man de partytent vasthouden maar dat maakte het niet minder ongezellig........want wind naast een regelmatig verschijnende zon was er zeker.

Met dank aan de organisatie:
Jan en Els Bruikman
Wim en Stiena Julsing.
En alle Lancisti die iets lekkers hadden meegenomen.

 

Meer foto's op https://photos.app.goo.gl/1SY2mR4howFCvkRS7 

Een zaterdagmiddag in het Doornse Gat, door Ron van de Autobianchi Club
 
"Het was een regenachtige ochtend in augustus, niet uitnodigend om met mijn Autobianchi de deur uit te gaan. Want die houdt niet zo van regen (ik ook niet). Maar ik weet dat de bijeenkomsten van de Lancia -club in dat mooie Doornse Gat altijd door de boze weergoden worden ontzien, dus toch maar richting Doorn gereden om te kijken of er nog meer van die Lancia-helden de moed hadden genomen. Hoe dichter ik bij de plaats van bestemming kwam, hoe mooier het weer werd. Dus dat zat wel goed !
Het terrein lag er weer sfeervol bij en er stonden inderdaad al weer flink wat fraaie bolides geparkeerd toen ik met mijn Cariola het middenterrein opdraaide. Er stonden gelukkig nog meer van mijn Bianchi vrienden, zodat ik me niet geheel verloren hoefde voelen tussen dat Lancia geweld !
 
Ik werd wederom van harte welkom geheten onze Autobianchi club-leden, maar ook door vele Lancia fanaten. Heel erg gezellig ! Het concept van de Lancia-club om een gezellig ongedwongen samenzijn te organiseren, waarbij ieder wat te eten en drinken meeneemt was weer goed opgepikt door de deelnemers. De uitgestalde etenswaren waren weer van hoge kwaliteit en heel veel !! Kortom het was weer top ! Prima sfeer en ambiance !
En daarnaast waren er weer heel veel fraaie Lancia exemplaren te zien. 
Van diverse erg in oog springende modellen werden uitgebreide foto reportages gemaakt. En er werd links en rechts nog handel gedaan. Er werd met een brok in de keel afscheid genomen van de 1e Lancia van een van de deelnemers. Het was naar de sloop brengen of aan een liefhebber verkopen voor de onderdelen. Maar gelukkig zag een vriendelijke garage-houder uit Noord-Holland, het nog wel zitten om deze eigenlijk nog best fraaie youngster een langer leven te gunnen. Dus de gele Ypsilon zal misschien nog jaren rond rijden in het fraaie groene West-friese land !
Kortom het is fijn autorijden met al die Lancia’s langs heren wegen. We hopen dat we met onze Autobianchi’s weer welkom zijn volgend jaar ! Want dit soort samenkomsten maakt het leven leuk !!!

 "
 

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle