ALV 2019 en clubrit

ALV0

De ALV werd ook dit jaar weer zeer goed bezocht. Maar liefst 74 leden kwamen naar Landgoed Vollenhove te De Bilt voor de terugblik over het afgelopen jaar 2018 en de plannen voor het het nieuwe jaar 2019.

ALV2Er werd stilgestaan bij het verlies van 2 trouwe clubleden waaronder Emmy Jansen die jaren met man Ruud het gezicht op de clubstands vormden en Bart Smith die wij ook kennen vanuit zijn periode als bestuurslid en ook regelmatig met zijn fraaie Lancia's op de clubevenementen aanwezig was.

Door persoonlijke omstandigheden omstandigheden (ziekte) waren enkele oude en nieuwe bestuursleden afwezig en wij wensen hen dan ook de komende periode Van Harte Beterschap toe.

 

ALV1

De aftredende bestuursleden werden onder applaus in het zonnetje gezet en de nieuwe bestuursleden onder applaus in het bestuur opgenomen.

Na de vergadering was er meer dan een perfecte lunch waarna de meeste leden een route reden door de provincie Utrecht. Door het slechte weer zagen wij op 3 Flavia's en een Fulvia na voor het merendeels de wat jongere Lancia's (denk met name aan de Kappa's, Delta's, Musa's, en Yppies) verschijnen.

ALV3Sommige Lanciisti bleven op het eindpunt nog een hapje doen.

Met dank aan de organisatoren van deze dag : Wouter Rombach en Jan Bruikman.

Foto's op Google albums
Uw rijdende Lancia reporter......

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle