Viva Italia 2019

Viva Assen 1Viva Assen 3Ondanks de grijze dag en de lage temperaturen, reden op 28 april toch weer veel clubleden de LCN paddock van het TT Circuit Assen op, tijdens het Viva Italia! evenement van 2019. Met als resultaat een zeer gevarieerde opkomst van 56 Lancia's. Jans Vos en Arian van Beusekom zorgden voor de traditionele parkeerbegeleiding rondom de clubstand, zodat er voor iedereen een mooi plekje was.

Gehuld in warme jassen trotseerde de standbemanning deze aprilzondag om iedereen te ontvangen. Het was ongetwijfeld deze gezelligheid die eraan bijdroegen dat weer 7 nieuwe leden zich hebben aangemeld. Miranda Vos en Manuela den Ouden verzorgden de fouragering van LCN Koffietafel om iedereen een beetje warm te houden.

Viva Assen 2

Viva Assen 4Voor de circuitminnende leden was er natuurlijk weer de kans om een paar rondjes te maken. Sebastian had een speciaal eigen showblok voor de LCN ingepland met de organisatie, zodat we veilig konden genieten van het circuit.

 

Ook dit jaar was er op Viva Italia! een concours d'élégance, waar -ondanks al het Ferrari en Lamborghini geweld- de komst van een onverwachte Lancia de harten van de jury sneller deed kloppen.
"The best of the Show" werd namelijk de Lancia Astura uit 1930 waarmee Martin Willems deelnam. Het is de eerstverkochte uit de serie, een uniek exemplaar en wat een schoonheid voor ons allen en de LCN-Clubstand.

Viva Assen 5

Martin had eveneens een Aurelia Coupé mee en ook deze mocht in de prijzen meedelen met een mooie derde plaats. Lancia's worden dus nog steeds bijzonder gewaardeerd, extra reden voor ons om ze te blijven koesteren.

Uiteindelijk was het een toch geheel droge en geslaagde dag op Assen. Dank aan Sebastian en Christa Jurkiewicz en Wim en Stiena Julsing voor de prima organisatie van het LCN evenement!

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle