Rondje Wieringen - 1e kennismaking met de Lancia Club NL

Wieringer1

Eindelijk is er weer een keer de mogelijkheid om een gezellige rit te maken met de auto’s waar we gek op zijn. Die liefde delen we allemaal.
Jolanda Noordermeer en Patrick Hink hadden deze dag verzorgd en zij hadden ons gevraagd om de lunch tasjes te verzorgen voor alle deelnemers. Natuurlijk willen we dat! En rijden jullie dan ook mee? Nou dat leek ons wel wat.!

Wieringer2Dus om 10 uur bij de loods van Patrick loods begon de dag met koffie en een heerlijke tompouce. Nou mijn dag kon niet meer stuk.
Ben vervolgens Jolanda gaan helpen met de koffie inschenken en dan zie je ook meteen wie er allemaal meerijden.

Na een rondleiding in Patricks bedrijf en na heel veel bijkletsen gingen we dan rijden. Trudy riep: Daan rijden jullie voorop ???!!!! Eeeeeh. Grote paniek. Maar daar zagen we Sebastiaan en Christa al voorbij rijden in oostelijke richting. Hopetaaa met piepende bandjes achter hun aan rijden. Zo dat probleem is opgelost. Nou moet ik zeggen dat Sebastiaan ook niet helemaal soepel de weg navigeerde maar ik zeg daar niks over. Een paar stops hier en daar met een ijsje erbij, de dag verliep lekker. Zonnetje erbij, wat wil je nog meer?

Wieringer3De vragen hebben we niet kunnen beantwoorden want ik ben Speedy Gonzales achter het stuur dus wij zijn overal voorbij gereden.

Om 17.00 uur werden we verwelkomd op het eindpunt van de rit met een bitterbal en een drankje. Daar de dag nog even heerlijk doorgenomen.
Wat een mooie rit hè? En wat hebben we het getroffen met het weer. Niks te klagen dus.

Sommige bleven een happie eten en andere gingen terug naar huis want die moesten nog een flink stuk rijden.
Onze eerste ‘ Lancia dag ‘ is ons goed bevallen en misschien komen er wel meer.
Je weet het nooit met ons .

"
Jolanda & Patrick,
Bedankt voor deze zeer geslaagde dag.

Racende reporter,
Daan.

Foto's : Patrick Hink en Nico Hopma.

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle