Najaarsrit 2021

najaarsr1

najaarsr2Een jaar later dan gepland kon De Hanze IJsselroute op zaterdag 30 oktober 2021 alsnog van start. Met bewolking, wind, regen en gekleurde bladeren had de najaarsrit alles in zich om voor een herfstrit door te gaan.

De deelnemers ontvingen in De Adelaarshorst (het stadion van Go Ahead Eagles) te Deventer een goodiebag; ditmaal verhuld in een pizzadoos. Hierin zat onder andere een versnapering voor onderweg, een exemplaar van het Italië Magazine, het rallybord en de routebeschrijving.

Het eerste deel reden de Lancia’s onder andere door Deventer en Zutphen.

 

najaarsr6

Op kasteel De Haere in Olst werd er geluncht waarna de rit kon worden voortgezet. Voor kasteel De Haere was een mooie selectie van Lancia’s opgesteld, waaronder de zeer bijzondere Lancia Astura ‘Ministeriale’ van Martin Willems uit 1936.

najaarsr3

najaarsr5In het tweede deel reed men langs de stadspoorten van Kampen, ging men over de IJsselbrug in Zwolle en kwam men door het dorpje Zalk. Bij At Sea in Dronten stonden hapjes en drankjes klaar om nog even na te praten over de rit, de omgeving en de locaties.

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door Bella Macchina, Autobedrijf Van Reeuwijk, WRH Future Classics en Martin Willems.

 

 

 najaarsr7

Links naar de foto-albums

 

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle