Vernasca Silver Flag 2011

Foto's en tekst Jurriaan van Neck

Wij waren onlangs weer aanwezig bij een fantastisch evenement waar we ieder jaar naar toe gaan: de Vernasca Silver Flag in Italie (waar anders..).
Fulvia prototipa

De Lancia Flaminia Zagato van Marcello MastroianniEen heuvelklim van ongeveer 9 km waar enkel historische rensport auto's aan deelnemen, ongeveer 250 stuks. Ieder jaar een ander thema en deze keer was dat Ferrari.

Speciaal deze keer waren er erg veel zeer fraaie en echt bijzondere auto's aanwezig. Namen als Osca, Bizzarini, Abarth en Serenissima zijn dingen die je niet vaak ziet.

Natuurlijk waren er de nodige Fulvia's en Flaminia's maar leuk om te zien waren een Fulvia Prototipo en de originele Flaminia Zagato van Marcello Mastroianni.

Meer foto's op http://www.abload.de/gallery.php?key=cJyldMB6

Binnenkort

8 aug | Zomerdag

  • Meer informatie volgt

13 sept | Delta Pannenkoekdag

  • Meer informatie volgt

19-27 sept | Buitenlandreis gaat niet door

Het bestuur vondt het niet makkelijk om dit evenement te annuleren na alle voorbereidingswerk en september is nog best ver weg…..
Aan de andere kant had een aantal deelnemers zich al teruggetrokken voor de reis, wegens de gezondheidsrisico’s.

En wat blijft er van de sfeer en het plezier van een clubreis over, als de diners, de stops onderweg, het drankje in de bar etc. etc. op gepaste onderlinge afstand moeten plaatsvinden?

En, tenslotte, er was niet veel tijd meer alvorens een definitief ‘ja’ of ‘nee’ aan de twee hotels moest worden gegeven, met de financiële risico's voor de club.

Plan van het Bestuur is om de reis naar oostenrijk op te schuiven naar september 2021.

11 okt | Najaarsrit

  • Meer informatie volgt

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle