Nieuwe rubrieken Elefantino

Beste clubleden,

Een maand geleden is de eerste Elefantino van de hand van de nieuwe redactie verschenen. Inmiddels wordt er hard druk gewerkt aan de volgende editie. Hoewel er inhoudelijk niet veel verandert, zijn we wel bezig om een paar nieuwe rubrieken toe te voegen. We willen u als leden graag meer betrekken bij de Elefantino.

Zoals vanouds kan elk Lancia-gerelateerd nieuwtje worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Daarnaast zijn we op zoek naar andere leuke onderwerpen voor de volgende rubrieken:

Advertenties

Heeft u Iets te verkopen, of mist u nu nét dat ene onderdeel of misschien wel een modelletje: voor leden (maar ook niet-leden) is er ruimte om dit met de rest van de club te delen. Kent u iemand die een hele mooie Lancia of onderdelen te koop aanbiedt, iets wat de overige leden echt moeten weten, stuur ons dan een mail, liefst met foto en een korte tekst.

Evenementen

We willen naast de vermelding van club- en andere auto-evenementen ook een uitbreiding maken naar minder bekende gebeurtenissen. Dus is er iets in uw buurt, dat voor andere leden misschien ook leuk is om te bezoeken of om mee te doen, laat het ons weten. Het hoeft niet per se een Italiaanse dag te zijn, maar misschien een mooie rondrit of een lokaal evenement dat echt de moeite waard is. Ook buitenlandse evenementen zijn welkom. Het moet wel een beetje noemenswaardig evenement zijn, dus een weiland met 10 auto’s is niet echt de bedoeling.

Lief en Leed

Huwelijken, geboortes en overlijden, dat zijn de standaard onderwerpen die we normaal plaatsen, maar er is ook ruimte voor andere nieuwtjes.
Een lid dat de krant haalt of gewoon een bijzonder nieuwtje, laat het ons weten. Een verhuizing is niet de bedoeling, maar een emigratie bijvoorbeeld wel.

Nieuwe of bijzondere aankoop

Is de verzameling uitgebreid met een bijzondere Lancia, of heeft u misschien een koopje of leuk restauratie-object gescoord?
Ook dat is de moeite waard om te vermelden. Een foto met een tekstje is genoeg.

Verhalen

Een bijzondere reis, restauratie of spannende belevenis met een Lancia, laat het ons weten.

Bijzondere Lancia gezien?

Heeft u een bijzondere Lancia gezien, het liefst van een auto die nog niet bij de club bekend is, bijvoorbeeld tijdens uw vakantie, ook dat horen we graag. Stuur wel een fotootje mee, zodat iedereen er van kan genieten.

 

Voor het komende nummer was de uiterste inzenddatum 20 augustus, maar als het bericht later komt, schuift het door naar nummer 3, dat in het najaar verschijnt.

Stuur uw inzending naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Ook als u niet zeker weet of iets geschikt is, vraag ik u om het bericht gewoon toe te sturen. Alle input wordt gewaardeerd!

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Peter Olthof


 

Binnenkort

12 jan | Nieuwjaarsreceptie

2019 InterclassicsEen heel bijzondere Nieuwjaarsbijeenkomst dit keer, want deze wordt gehouden op de befaamde InterClassics-beurs in het congrescentrum MECC te Maastricht, waar onder de titel: "La Grandezza della Lancia" speciaal de aandacht op ons favoriete merk wordt gevestigd.

Er worden door de Lancia Club Nederland uit de meer dan honderdjarige historie van Lancia 27 hoogst bijzondere modellen tentoongesteld. LCN leden kunnen de beurs met korting bezoeken.

Een passender locatie om met elkaar het nieuwe jaar in te luiden is amper denkbaar!

Lees meer...

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle