Bestuursleden gezocht!

Voel je je thuis bij de Lancia Club en vind je het leuk om te zorgen dat ook zoveel mogelijk andere Lancia-liefhebbers plezier beleven aan hun auto en aan de door de club georganiseerde activiteiten? Wil je bijdragen aan het ontwikkelen van strategisch beleid, het organiseren van evenementen, en het zorgen dat de Lancia Club, ook nu het merk geen nieuwe auto’s meer aflevert, het niet te missen middelpunt blijft voor alle fans van ons merk? En spreekt het je aan om deze doelstellingen te verwezenlijken in een plezierige samenwerking met de overige leden van het enthousiaste en betrokken bestuursteam?

Bij de in maart 2019 te houden Algemene Ledenvergadering treden twee bestuursleden af, en graag zien we hun plaatsen opnieuw ingevuld door leden (waarbij vrouwen minstens zo welkom zijn als mannen) die zich willen inzetten voor een beleid dat de club gezellig, warm, boeiend, gevarieerd, kortom: aantrekkelijk voor alle liefhebbers van Lancia houdt.

Eén van de twee vacatures betreft de functie van penningmeester. We zijn dus speciaal op zoek naar iemand die zich op dit gebied verdienstelijk wil maken voor de club. De werkzaamheden van de penningmeester zijn onder te verdelen in het beheer van de financiële administratie en het voeren van de ledenadministratie. Voor beide activiteiten wordt gebruik gemaakt van het softwarepakket Davilex Club.

Voel je je aangesproken? Neem snel contact op met Wouter Rombach (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 53 18 59 95).


 

Binnenkort

12 jan | Nieuwjaarsreceptie

2019 InterclassicsEen heel bijzondere Nieuwjaarsbijeenkomst dit keer, want deze wordt gehouden op de befaamde InterClassics-beurs in het congrescentrum MECC te Maastricht, waar onder de titel: "La Grandezza della Lancia" speciaal de aandacht op ons favoriete merk wordt gevestigd.

Er worden door de Lancia Club Nederland uit de meer dan honderdjarige historie van Lancia 27 hoogst bijzondere modellen tentoongesteld. LCN leden kunnen de beurs met korting bezoeken.

Een passender locatie om met elkaar het nieuwe jaar in te luiden is amper denkbaar!

Lees meer...

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle