Verkiezing mooiste van 2018

Einde van het jaar 2018 is het weer tijd om de verkiezing te houden voor de ‘mooiste auto van het jaar’. Uiteraard word de mooiste auto beloond met “de beker” uitgereikt door niemand minder dan Martin Poort zelf.

De mooiste kan je op verschillende manieren zijn, dit jaar een selectie tussen 4 ‘oudjes’ die dit jaar rijdens aanwezig waren op de Cento Miglia d’Olanda evenement. Het is mooi om te zien dat ook buiten deze 4 op diversen evenementen nog steeds leden met hun ‘oude’ Lancia komen en zo het Lancia Heritage in stand houden. Net als voorgaande jaren horen wij graag van jullie welke van onderstaande (in willenkeurige volgorde) 4 de ‘mooiste van het jaar’ moet zijn. U kunt tot 23 december u stem doorgeven.

1. Lancia Appia C83 Camioncino 1957, Wim Oude Weernink 1957 Appia C83 Camioncino
2. Lancia Artena Cabriolet Royal 1934, Hugo Modderman 1934 Artena Cabriolet Royal
3. Lancia Belna Sedan 1933, Erik Hermans  1933 Belna Sedan

4. Lancia Aprillia Transformabile 1939, Marc de Bruijn

1939 Aprillia Transformabile

Geef uw keuze door aan Christa Jurkiewicz-Blok Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

Binnenkort

12 jan | Nieuwjaarsreceptie

2019 InterclassicsEen heel bijzondere Nieuwjaarsbijeenkomst dit keer, want deze wordt gehouden op de befaamde InterClassics-beurs in het congrescentrum MECC te Maastricht, waar onder de titel: "La Grandezza della Lancia" speciaal de aandacht op ons favoriete merk wordt gevestigd.

Er worden door de Lancia Club Nederland uit de meer dan honderdjarige historie van Lancia 27 hoogst bijzondere modellen tentoongesteld. LCN leden kunnen de beurs met korting bezoeken.

Een passender locatie om met elkaar het nieuwe jaar in te luiden is amper denkbaar!

Lees meer...

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle