In memoriam Gert Kleinveld

Onlangs bereikte ons het verdrietige nieuws van het overlijden van ons lid Gert Kleinveld. Zijn heengaan was het onafwendbare gevolg van een plotselinge ernstige terugval in zijn gezondheid, die hem eerder dit jaar overviel.

Helaas betekent dit ook een einde aan de periode dat vader Gert, en zoon Peter Kleinveld samen konden genieten van hun gemeenschappelijke hobby: het koesteren van een mooie verzameling Lancia's en andere automobielen van Italiaanse komaf. Diverse uitvoeringen van de Thema vormen het grootste bestanddeel, en bijvoorbeeld een onalledaagse verschijning als een Alfa Sei maakt de collectie nog interessanter.

Met name in de periode dat Peter voorzitter van de LCN was, was Gert regelmatig betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van clubevenementen, zoals bijvoorbeeld de verrassende voorjaarsrit in het Nederlands-Belgische grensgebied die ons de tegenstelling toonde tussen het vervallen spookdorp Doel en de luxeuze villa's van Brasschaat.

In Gert verliezen we een even bescheiden als sympathiek lid. Wij wensen Peter en zijn familie veel kracht toe bij het verwerken van dit verlies.

InMemoriam GKleinveld


 

Binnenkort

18 jan | Nieuwjaarsbijeenkomst

NWjRecHet Bestuur nodigt alle leden uit om tijdens een gezellige Nieuwjaarsbijeenkomst, met een drankje in de hand, elkaar een voorspoedig nieuw jaar te wensen, leuke Lancia-belevenissen en -herinneringen uit het voorbije jaar op te halen en vooruit te kijken naar een nieuwjaar vol LCN clubevenementen!

De nieuwjaarsbijeenkomst vindt plaats op een fraaie locatie te midden van de Veluwse bossen, Van der Valk Hotel Harderwijk. U bent van harte welkom om het glas te heffen op het nieuwe jaar!  

Lees meer...

2 mei | Voorjaarsrit

  • Meer informatie volgt

21 maart | ALV

  • Meer informatie volgt

1 juni | Viva Italia!

  • Meer informatie volgt

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle