FIVA enquête

Om inzicht te verkrijgen in het actuele gebruik van oldtimers en de financiële- en werkgelegenheidsbijdrage van historische voertuigen aan de economie, voert de FIFA een onderzoek uit. FIVA is de internationale koepelorganisatie van de FEHAC, waarbij de LCN is aangesloten.
Het Bestuur wijst de leden op het belang hieraan bij te dragen. De enquête staat op https://fiva.org/en/fiva-survey/ en daar kan voor de gewenste taal gekozen worden.
Invullen voor het einde van de maand oktober...


 

Binnenkort

8 nov | Onderdelendag gaat niet door

  • Helaas zal de Onderdelendag op 8 november niet kunnen plaatsvinden vanwege de besmettingsrisico's.
    De organisatie bekijkt of deze toch nog op een later tijdstip georganiseerd kan worden.We houden u uiteraard op de hoogte.

18-26 sept 2021 | Buitenlandreis

BuitenlandreisFlink wat plekken in Europa hebben inmiddels een bestemming voor de jaarlijkse buitenlandreis van de Lancia Club Nederland gevormd, maar in Oostenrijk waren we tot nu toe nog niet. Daar komt met deze reis verandering in. De rode (toepasselijker zou zijn: blauwe) draad in het programma wordt gevormd door de rivier de Donau. Die stroomt van west naar oost door de twee noordelijkste provincies van het land: Ober- en Niederösterreich. Aan weerszijden van de rivier ontvouwt zich een prachtig groen heuvellandschap waarin tal van oude stadjes, burchten, paleizen, uitzichtpunten, en barokkerken verstopt liggen.

Lees meer...

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle