Leden login

Vraag en aanbod

12 jan | Nieuwjaarsreceptie

2019 InterclassicsEen heel bijzondere Nieuwjaarsbijeenkomst dit keer, want deze wordt gehouden op de befaamde InterClassics-beurs in het congrescentrum MECC te Maastricht, waar onder de titel: "La Grandezza della Lancia" speciaal de aandacht op ons favoriete merk wordt gevestigd.

Er worden door de Lancia Club Nederland uit de meer dan honderdjarige historie van Lancia 27 hoogst bijzondere modellen tentoongesteld. LCN leden kunnen de beurs met korting bezoeken.

Een passender locatie om met elkaar het nieuwe jaar in te luiden is amper denkbaar!

Wij hebben daarom dan ook gemeend voor deze unieke situatie een uitzondering te moeten maken op het beginsel dat de Nieuwjaarsreceptie op een centraal in Nederland gelegen plek wordt gehouden.

MECC Maastricht is gelegen aan de autosnelweg A2, kruising E25 (Amsterdam-Brussel) en A79 (Luik-Aken/Keulen).
Neem de afslag Randwyck / MECC / AZM en volg de borden MECC of MECC Parking.

MECC Maastricht is gelegen op 5 minuten loopafstand van treinstation Randwyck.

Receptie

De receptie vindt plaats op zaterdag 12 januari 2019 en wordt gehouden van 16.00 uur tot 18.00 uur.

De ruimte waar de receptie wordt gehouden ligt terzijde van de InterClassics-beursvloer. U kunt de receptieruimte dan ook desgewenst binnengaan zonder te beschikken over een toegangskaart voor InterClassics..

InterClassics 2019

Natuurlijk raden we u sterk aan om van de gelegenheid gebruik te maken om een bezoek te brengen aan de InterClassics-beurs en daar o.a. de ruimte waar de tientallen hoogst exclusieve Lancia’s opgesteld staan te aanschouwen. Het ligt voor de hand om dit op zaterdag 12 januari, voorafgaand aan de receptie, te doen, maar desgewenst kunt u ook op de donderdag, vrijdag, of zondag de beurs bezoeken.

Voor de InterClassics-beurs moet u – ongeacht op welke dag u gaat - zelf een toegangsbewijs aanschaffen.

LCN heeft voor haar leden van het MECC een zeer ruime korting op de normale toegangsprijs verkregen.
Hoe het verkrijgen van de korting in zijn werk gaat en wat de bijbehorende voorwaarden zijn, staat in het ledengedeelte van de LCN site (log in met de gegevens die u al in bezit heeft).

Diner en overnachting = VOL

Helaas is de termijn voor inschrijving voor het gezamenlijke diner na afloop van de receptie en de aansluitende overnachting inmiddels verstreken, en is het diner inmiddels geheel volgeboekt.

Voor degenen die zich tijdig hebben aangemeld en desbetreffende betaling hebben verricht:
diner en overnachting vinden plaats in de zeer stijlvolle 'Buitenplaats Vaeshartelt'.
Vaeshartelt is gelegen op het adres Weert 9, 6222 PG Maastricht (ca. 15 autominuten vanaf MECC).

Aanmelding/Inschrijving

Aanmelding bij Christa Jurkiewicz, per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle