Leden login

Vraag en aanbod

8 sept | Delta Pannenkoek Meeting

Pannekoekmeet1Zondag 8 september 2019 is het al weer de 12e Traditionele Delta Pannenkoekmeting. Na de afgelopen jaren met steeds mooiere opkomsten van Delta's hoop ik jullie allemaal weer te mogen begroeten. Dit jaar bestaat de Lancia Delta 40 jaar. Dat is een Delta feestje waard. Gezien deze verjaardag van de Delta verwacht ik een ieder (!) met zijn Delta op deze Delta verjaardagspartij.

Ik hoop dan ook dat wij ons mogen verheugen op een mooie opkomst van met name, waarmee het in 1979 allemaal begon, de Delta serie1 modellen. En laten wij deze mooi flankeren met HF Integrales. EVO's, Nuova Delta's en de laatste nieuwe Delta 3.

Wij beginnen in de ochtend weer met een:

  • Concours d’Élegance : Verkiezing van de Mooiste Delta van de dag
    Voor iedere klasse winnaar wordt gezorgd voor een “ludieke” prijs uit de Betuwe. Iedereen heeft kans om met een prijs naar huis te gaan.
  • Gezamenlijke Pannenkoek
    De gezamenlijke pannenkoek doen wij weer tussen 12.00 en 13.30 uur.
  • Route door de Culemborgerwaarden
    Ook wordt er weer een route gereden door de Culemborger Waarden. Dit zal zijn volgens het principe van “Follow the Leader” waarbij na iedere afslag/kruising/rotonde een Delta of andere deelnemende Lancia met de neus in juiste richting wordt geplaatst waarheen de route loopt. Ook rijders zonder navigator kunnen zo optimaal genieten van de rit en op diverse kruisingen de Delta's voorbij zien komen en horen gaan. Wie weet kunnen er dan ook door het raam of naast de auto meteen nog actiefoto’s worden gemaakt van passerende Delta's.

Locatie

De start en finish van de Deltadag is op het landgoed Mariënwaerdt en wel op het uitgestrekte “Green” van pannenkoekenrestaurant de “De Stapelbakker”. Dit is Oude Waag 21, 4153 RC Beesd. Hoe komt men op de locatie? Neem op de A2 Afslag 14 Beesd. De Stapelbakker is makkelijk te vinden en is bij de afslag al meteen met grote (bruine) aanwijzingsborden aangegeven. Wie bijna ‘benzine’ droog staat kan er ook meteen makkelijk benzine tanken om vervolgens voorbij Station Beesd en de torenhoge mast van het landelijk Volvo distributiecentrum bij De Stapelbakker te arriveren. Het "Delta-Green" is helemaal achter op het terrein te vinden.

Klasse-indelingen

Aldaar zullen de Delta's worden opgesteld met diverse Klasse-indelingen :

1.) Delta's 1e serie;
2.) HF Integrale 8V / 16V;
3.) EVO;
4.) Nuova Delta;
5.) Delta 3 (het laatst uitgebrachte Deltamodel). 

Tijdschema dagindeling

10.00 - 10.30 uur : arriveren van de deelnemers.
10.30 - 12.00 uur : Jureren Delta's. Wees op tijd zodat iedereen voldoende tijd en gelegenheid heeft om
elkaars Delta´s te bewonderen en te jureren !
12.00 - 13.30 uur : Gezamenlijke Pannenkoek.
13.30 - 15.00 uur : Rit door de Culemborgerwaarden
15.00 - 16.00 uur : Prijsuitreiking
16.00 uur : einde Delta-dag zodat iedereen weer op tijd – ook eventuele verre aanreizers - de
Delta hopelijk weer droog en schoon in de garage kunnen parkeren.

Kosten

U kunt deze dag net zo duur of goedkoop maken als u zelf wilt. Eet u een dubbele pannenkoek of drinkt u één of meerdere consumpties dan deze graag meteen met de Stapelbakker afrekenen.
Dan heeft uw organisator achteraf geen financieel probleem. De prijzen worden door de LCN beschikbaar gesteld.

Aanmelden

Aanmelden bij Arian van Beusekom, per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 0345-570604 enof 06.13716379. Graag verneem ik de volgende gegevens:

Naam :
Lidnr :
Nog geen lid maar kennismaking :
Type Delta :
Bouwjaar :
Kenteken :
Woonplaats :

Natuurlijk zijn ook andere Lancia clubleden met hun Lancia en/of andere Lancia Liefhebbers die graag met het Squadra Chivasso en de Lancia Club Nederland op deze dag willen komen kennismaken Van Harte Welkom om deze Delta-dag mee te beleven.
In dat geval dan ook graag bij mij aanmelden dit in verband met het regelen van mogelijk extra parkeerruimte omdat ik gezien het verjaardagsfeestje een vol “Green” met Delta's verwacht.

De inschrijving is geopend. Ik hoop velen van jullie op deze dag weer te begroeten.

Organisatie: Arian van Beusekom

Deelnemers :

Delta 1.6 GT IE - Willem Mijne
Delta HF Integrale - Jon Klein Hofmeijer
Delta HF Integrale "Martini " - Jeroen de Koker (B)
Delta HPE 2.0 16V - Arian van Beusekom
Delta3 1.4 16V Argento - Piet van Zundert
Delta3 1.4 16V - Jean Paul Stuurman
Dedra - Patrick Hink
Kappa Berlina - Patrick van Eekert
Stratos - Dominiek Gielen (B)

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle