Leden login

Vraag en aanbod

25 juli | Zomerrit (VOL)

ZomerritBordDe Zomerrit zal worden verreden langs rivieren als de Vecht, het Gein en de Angstel, tussen de prachtige natuur van de Loosdrechtse-, Ankeveensche- en Vinkeveense plassen en door vestingsteden als Naarden en Muiden en langs het Muiderslot. Dat betekent kennis maken met z.g. witte weggetjes en vele water-vergezichten.

De route krijg je bij de start uitgereikt in de vorm van een routeboekje.

Rij je liever via een navigatiesysteem, dan is dat ook mogelijk. Een week van tevoren krijg je de route als GPX-bestand via de mail toegestuurd. Je kan dat bestand downloaden op je TomTom, Garmin of smartphone navigatiesysteem.

Start- en finish locatie, lunch vrije keuze

Zomerrit2De start- en finishlocatie is het aan de Vecht gelegen restaurant “De Olifant” in Breukelen.
Adres: Straatweg 1, Breukelen.

Lunchen kan onderweg in de Vesting Naarden of het iets verder gelegen Muiderberg of Muiden. Je kan dan zelf een keuze maken uit diverse eetcafés of restaurants in genoemde stadjes.

Diner

Frank Opperhuizen en zijn partner Nelienke van restaurant “De Olifant” serveren graag uit hun Italiaans getinte keuken de heerlijkste gerechten. Om die reden is het ook mogelijk om na afloop van de finish borrel te blijven dineren. Zij serveren dan een Italiaanse Proeverij van 3-gangen. Kosten zijn daarvoor € 35,- per persoon (excl. drankjes tijdens diner)

Programma

Zomerrit310:00 uur Ontvangst met koffie en lekkernij bij restaurant “de Olifant”.
11:00 uur Vertrek voor ochtend route (=65 km).
13:00 uur Lunchstop op locatie naar eigen keuze (Naarden, Muiderberg of Muiden). Na lunch vervolgen van de route (=55km).
16:00 uur Finish en borrel bij restaurant “de Olifant”.
17:00 uur Einde borrel + aanvang (optioneel) diner bij restaurant “de Olifant”.

Aanmelden en betaling

Aanmelding is niet meer mogelijk, het maximaal aantal van 80 personen is bereikt. (VOL = VOL)

De kosten bedragen € 20,- per persoon. In dit bedrag is opgenomen: rallybord en routebeschrijving per auto, koffie/thee met wat lekkers bij de start en borrelhapjes, inclusief 2 drankjes, bij de finish locatie Restaurant “de Olifant”.

Lunch onderweg is voor eigen rekening.

Deelname aan het diner bedraagt € 35,- per persoon (excl. drankjes).

Aanmelding is pas definitief na ontvangst van de betaling. Graag het deelname bedrag € 20,- p.p. (+ eventueel bedrag voor diner € 35,- p.p.) x aantal personen uiterlijk 15 juli overmaken op rekeningnummer
NL58 INGB 0000 0247 78 t.n.v. Lancia Club Nederland met vermelding ‘’LCN Zomerrit 2021’’ en je LCN-lidnummer.

De LCN Zomerrit is mede mogelijk gemaakt door sponsoren als Auto Europa Italië te Hem, de Paauw Classic Cars te Schoonhoven en Arendse Car Systems te Duiven

Voorwaarden voor deelname aan de LCN Zomerrit.

Er is sprake van een gelimiteerd aantal personen voor deelname aan deze rit. Toelating wordt behandeld op volgorde van binnenkomst van de betalingen. Als u zich hebt aangemeld voor het evenement maar de volledige betaling niet tijdig (uiterlijk 15 juli) is ontvangen, krijgt u hierover éénmaal een herinneringsbericht. Indien betaling niet alsnog binnen de in zodanig bericht gestelde termijn ontvangen is, zult u een bevestiging ontvangen dat u uitgesloten bent van deelname aan het evenement.

Uw aanmelding houdt mede in dat u aanvaardt dat noch de Lancia Club Nederland, noch de organisatoren van het evenement in persoon, aansprakelijk gesteld kunnen worden voor letsel of schade die in enigerlei vorm tijdens deelname aan het evenement aan personen, voertuigen of andere zaken ontstaat of wordt toegebracht, ongeacht de oorzaak daarvan, derhalve ook in de gevallen dat deze door de deelnemer wordt geweten aan foutieve, onzorgvuldige of onvolledige informatie of een andere organisatorische tekortkoming.

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle